31.8.2010

Perille päästy

No voihan. Kirjotin aiemmin päivällä kunnon stoorin päivän tapahtumista ja snäp - vahingossa poistin koko litanian. Eipä voi enää mitään. Voisin toki vieläkin kertoa tunnelmallisesta Helsinki-Tukholma-lennosta, Stokiksen lentokentästä, kymmenen ja puolen tunnin lennosta Bangkokiin ja hirmuisesta viisumipaniikista... Mutta koska kello alkaa vedellä täällä jo puoltayötä niin taidan vain läiskästä parit todistusaineistokuvat tänne. Pattayalla siis ollaan!

 
Valkuainen lillumaan lähdössä.

Pattaya vaikuttaa mielettömän kivalta kaupungilta. Paikallisten elämää voi seurata ihan helpolla, ei oo mitään turistirysiä (ainakaan tähän aikaan) ja jatkuvasti bongailee jotain länsimaalaisen silmää huvittavia asioita. Menen kameraostoksille tässä muutaman päivän sisällä ja laitan tänne sit kuvia! Muutenkin tuntuu tosi hyvältä olla nyt Thaimaassa. Täällä on kuumaa ja kosteaa, niinkin paljon että vielä nuutuu helposti, mutta eiköhän piakkoin taas totu tähän. Asun omassa asunnossa, mihin kuuluu keittiö, kylppäri, yhdistetty olkkari&makuuhuone ja partsi. Ja, ah, ilmastointi.

Tietenkin on ihana nähä taas myös äitiä ja iskää! Äippä tosin on sairaalassa ollut tän päivän ja ainakin vielä huomisen, tropiikin taudit vähän vaivaa :( Sairaalan tilat on kuitenkin ihan ookoo; sviitti 15. kerroksessa ja kaupungin kattava näköala - ei paha ollenkaan. Jos äiskää pidetään siellä vielä seuraavakin yö, niin meen sinne yöks sen seuraks, äitin takia ja myös sitä paikkaa fiilistelemään. Ja kysehän oli, öh, sairaalasta? Tän päivän vietin siis iskän kanssa ja nukkumalla. Käytiin skootteriajelulla kaupungilla, biitsillä uimassa jo melkein kuumassa merivedessä, se on niin lämmintä!, ja syömässä läheisessä ravintolassa. Ja tietenkin siis äitiä moikkaamassa.

Aamu alkaa sairaalaan visiitillä ja sit meitsi alottaa chillailun. Vihdoin. Porukat puurtakoot työhommiaan, mä loikoilen rannalla ja pulikoin Tyynessä valtameressä.

Heipat!


-Sanelma

Ei kommentteja: